Logo grenskoerier.nl
Foto:

Gemoedelijk zomers sfeertje tijdens kermis Maarheeze

Zomerse temperaturen en de bouwvak net ingezet; de hoogste tijd voor ontspanning, zonnige activiteiten en heel veel plezier. Drie ingrediënten die volop aanwezig waren, dit weekend, tijdens Maarheeze kermis.


Door Lieke Janssen

Ook dit jaar hebben kermisexploitanten, JC Harlekyn en de horeca opnieuw alles uit de kast getrokken om er een spectaculair feest van te maken. Een feest voor jong en oud wel te verstaan.


Zo konden de kids weer lekker draaien, zwieren, botsen en de mooiste prijzen scoren bij de diverse attracties. Met op zondagavond misschien wel een letterlijk hoogtepunt, de ballonnendrop. Grabbelen naar gratis kermismuntjes, gedropt uit een ballon. Altijd prijs, dus bijna alleen maar blije gezichtjes.
Blije gezichten bij de kinderen, maar ook de ouderen ontbrak het aan niets dit afgelopen weekend.


Ontspannen genieten op één van de druk bezochte terrassen onder het genot van een drankje, meebrullen tijdens de biercantus of een dansje wagen op heerlijke live muziek van topbands zoals BOLD en dj Remco in de feesttent... Gezelligheid voor iedereen tot in de late uurtjes.
Muziek, draaien, zwieren, drankjes, dansen, zon, gezelligheid… Alles is goed vertegenwoordigd deze Maarheezer kermis. Geen betere manier dus om de welverdiende vakantie in te luiden!

Vacatures