De vendel demonstratie in 2018
De vendel demonstratie in 2018

Maarheezer gilde en kermis. een elkaar versterkende traditie

Zaterdag 20 juli zal het gilde, samen met wethouder Frits van der Wiel, om 19.00 uur de Maarheezer kermis openen. Het gilde geeft een vendeldemonstratie op het kermisterrein. Begeleid door de bazuinblazers en tamboers zullen de vendeliers hun slagen slaan. U bent uitgenodigd om bij deze opening aanwezig te zijn.


Voor de 35e keer Kermisschieten op dinsdagmiddag

Op kermisdinsdag vindt weer het kermisschieten plaats. Vanaf 13.30 uur is iedereen, jong en oud, weer van harte welkom op het gilde terrein gelegen op sportpark de Romrijten. Alweer voor de 35e keer vindt dit prachtige evenement plaats. Voor diegenen die dit nog nooit hebben meegemaakt een aanrader. Voor wie het eerder meemaakte een must! Breng u vrienden mee.

Na geoefend te hebben op puisten wordt de kermisvogel geplaatst. Wie wordt de kermiskoning(in) 2019? Hij of zij mag, naast de eeuwige roem, de mooie wisseltrofee en een leuke attentie in ontvangst nemen. Deelnemen kost € 3,--. Schutters dienen zich te legitimeren.

Mee schieten is niet verplicht maar wel spannend. Genietend van gezellig gezelschap, een hapje en een drankje, heerlijke live muziek in een prettige, schaduwrijke omgeving en relaxte sfeer, zult u zich geen moment vervelen.

Voor de jongeren is een springkussen aanwezig en zij kunnen heerlijk voetballen en ravotten. Voor de kaarters liggen de kaarten klaar. Na afloop (18.00 uur) worden leuke prijzen, waaronder twee halve varkens, verloot bij café ”Ons Lieske”. Dit jaar wordt een extra prijs ter beschikking gesteld door het gilde. Deze wordt verloot onder de schutters die het laatste stukje van een (oefen)puist naar beneden hebben geschoten.

Wilt u er bij horen in Maarheeze dan mag u dit niet missen!

Het lidmaatschap van het gilde is een waardevolle (vrije)tijdbesteding. Geef u op als lid! Zie www.gildemaarheeze.nl . Tot dinsdag 23 juli, vanaf 13.30 uur.

Meer berichten
 

Vacatures

Bezorgers

Budel

Verpleegkundigen

Someren