activiteiten ter ere van het 50 jarig bestaan van Tuvema
activiteiten ter ere van het 50 jarig bestaan van Tuvema

Tuvema bestaat 50 jaar

Op 3 maart 1969 is Tuvema opgericht onder de naam ‘Gymnastiekvereniging Maarheeze’. De contributie bedroeg destijds 3 gulden per maand, en er waren binnen 2 weken 120 kinderen en 40 dames lid van Tuvema!


Sindsdien is er van alles gebeurd met de vereniging. In de jaren ‘80 en ’90 was er veel animo voor turnen en gymnastiek en hadden we veel leden. Daarna was er steeds meer keuze uit andere sporten die in populariteit toenamen. En de prachtige turnhal in Budel trekt natuurlijk ook leden naar zich toe. Desondanks is de vereniging nu stabiel en schommelen we rond de 90 leden, zowel volwassenen als kinderen. En de contributie is wel verhoogd natuurlijk, maar we hanteren nog steeds een heel acceptabele prijs voor een seizoen lang beweegplezier!

Om het 50-jarig bestaan te vieren, heeft iedere groep iets leuks gedaan aan het einde van dit seizoen; Zo hebben de volwassenen genoten van een fietsroute en daarna een drankje op het terras, de 65+ ‘ers hebben koffie met gebak bij de Smeltkroes genuttigd na hun laatste les. Bij de peuters en kleuters stond er een groot springkussen in de zaal, dat is gesponsord door Revando, bedankt!, de recreanten zijn naar speeltuin Geenhoven geweest en de selectiegroep is naar Bounz gegaan om trampoline te springen. Alle kinderen kregen ook nog een ijsje op deze dag.

We hopen dat Tuvema nog lang zal blijven bestaan. Wilt u of uw kind eens een kijkje komen nemen, dan kunt u altijd 2 gratis proeflessen volgen. Voor meer informatie kijk op onze website: www.tuvema.nl

Maar nu eerst genieten van een welverdiende vakantie!

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Woninginbraken hebben prioriteit bij de politie 11/12
Arian Compen speelt 'Niks gebeurd' 11/12
Cranendonck in beeld 8/12
 

FOTOSERIESVacatures

BBL Leerlingen verzorgende D

SOMEREN, CRANENDONCK WEERT, NEDERWEERT EN LEUDAL