PartyfrieX op de zondagavond van Schoot Kermis 2018
PartyfrieX op de zondagavond van Schoot Kermis 2018 (Foto: Bart Lijten)

Schoot Kermis staat weer voor de deur!

Na een jaartje wachten is het weer bijna zo ver. Op het Vogelsplein barst van 13 t/m 16 juli het kermisfeest weer los!


De afgelopen editie was op z’n zachtst gezegd een groot succes en het mooie nieuws is: dit jaar wordt het nóg groter! Op zaterdagavond opent om 19.00 uur de kermis met een ballonnendrop en later gaan DJ Siem en Baby Blue van de openingsavond een knalfeest maken. Baby Blue behoort tot de top van de coverbands in ons land en de organisatie is dus ook zeer trots dat ze dit jaar het kermispodium betreden!

Zondag is een lange dag, vol met mooie activiteiten. ’s Ochtens begint het al om 11.00 uur met het kermistoepen bij Café de Sport. ‘s Middags is het bij het grote podium weer Fiets Frotten. Vorig jaar kreeg het landelijke media-aandacht bij RTL en dumpert.nl, dus zorg dat je meedoet. De hoofdprijs? 100 consumptiemunten!! Meld je team zo snel mogelijk aan via www.schootkermis.nl. Op zondagavond kan iedereen genieten van de heerlijke hitjes van BONTE CARLO!

Maandagmiddag staat een nieuwe winactie op het programma. Er worden vele verrassingsprijzen weggegeven, maar alleen voor de winnaars van online foto-acties. Hoe dit in zijn werk gaat? Like daarvoor de sociale mediakanalen van Kermis Budel-Schoot. Arjon Oostrom zal ’s avonds zijn meezingers ten gehore brengen omlijst door plaatjes van DJ Siem.

Op dinsdag kunnen de leerlingen van de Wereldwijzer een kermiscadeautje en gratis ritje komen ophalen. Die avond is het slotfeest en dat kan alleen maar een zeer groot feest worden. Op het podium staan namelijk de soepele heren van Band With Benefits! Zij worden ondersteund door DJ Frank Groenen. Met andere woorden: een waardige afsluiter van hopelijk een heerlijke kermis.

Kom dus zeker een kijkje nemen, want Schoot Kermis LEEFT! Op de hoogte blijven? Je kunt alles volgen op Facebook (Kermis Budel-Schoot) en Instagram (schootkermis).

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Woninginbraken hebben prioriteit bij de politie 11/12
Arian Compen speelt 'Niks gebeurd' 11/12
Cranendonck in beeld 8/12
 

FOTOSERIESVacatures

BBL Leerlingen verzorgende D

SOMEREN, CRANENDONCK WEERT, NEDERWEERT EN LEUDAL