Foto:

Flavourz Festival Soerendonk

Soerendonk - Voor het derde jaar op rij vindt op zaterdag 20 juli het Flavourz Festival in Soerendonk plaats. Met twee muziekpodia, foodtrucks en een chill area wordt sportpark de Braken omgetoverd tot een heus festivalterrein, waar bezoekers van 15:00 uur tot 01:00 uur in tropische sferen kunnen genieten van verschillende muziekstijlen.


Door Laura Raats

Vorig jaar kwamen er zo'n 750 bezoekers naar het festival. 'Maar we hopen dat er dit jaar nog meer mensen komen', vertelt Thijs Bakermans, voorzitter van Budel Dance Events. Ook deze keer staan er weer twee podia: een main stage waar continue allerlei muziekgenres te horen zijn, en een kleiner podium waar een meer diverse mix de revue zal passeren. Het ene uur treedt er bijvoorbeeld een Nederlandse zanger op, terwijl het andere uur in het teken staat van de house muziek. 'Middels verschillende artiesten op twee muziekpodia trachten we een mix te creëren, waarmee iedere doelgroep wordt bediend', gaat Thijs verder.

'Alle artiesten die dit jaar optreden zijn nieuw op het festival en we hebben een goede coverband weten te strikken.'

'Zo'n coverband zorgt voor veel interactie met het publiek en maakt er echt een feestje van!'

Verder staan er meerdere foodtrucks waarbij men niet alleen snacks, maar ook barbecuemaaltijden, salades en broodjes kan nuttigen. De nieuwste aanwinst is de chill area. Hier kunnen bezoekers even 'chillen' en bijkletsen onder het genot van drankje. Of even bijkomen in een van de twee jacuzzi's. Met strandstoelen, hangmatten, schaduwdoeken en palmbomen waan je je in tropische sferen. Dit tropische strandfeest thema komt overigens op het gehele terrein terug en zorgt juist voor die echte festivalbeleving.

Dankzij de organisatie door vrijwilligers en de hulp van lokale sponsoren blijft het festival betaalbaar qua entree en consumptieprijzen. 'We zijn zelf verfent festivalbezoekers', vertelt Thijs. 'Dus we weten wel wat we willen. Het is misschien kleinschalig, maar het wordt groots aangepakt. Zo bedienen we onze regio met een festival waar je op de fiets naartoe kunt gaan. Dat is toch bijzonder!'

Kijk voor meer informatie op de website https://www.flavourz-festival.com of op de Facebookpagina.

En check de winactie op Facebook waarmee je met vijf vrienden een chillmoment in de hot tub kunt winnen, inclusief een fles bubbels.

Meer berichten
 

Vacatures

Bezorgers

Maarheeze & Budel

Magazijn medewerker

Budel