Logo grenskoerier.nl

Toon Goijens gouden Quintessens jubilaris

Carla Umans
Carla Umans

Na een geslaagde seizoensafsluiting met een heuse jeu-de-boules wedstrijd is de zomervakantie ingeluid door Quintessens. Wij hebben een mooi seizoen achter de rug met als hoogtepunt ons geslaagde Top 2000 concert in april samen met Port Vocalis uit Maarheeze.


Tijdens onze jaarvergadering werden onze jubilarissen in het zonnetje gezet. "Onze" Toon Goijens is al 50 jaar lid van het koor en is dan ook zingend bij Quintessens opgegroeid. Carla Umans heeft het zingen op latere leeftijd ontdekt en is nu alweer 12,5 jaar bij het koor. Beide jubilarissen nogmaals van harte gefeliciteerd en nog heel veel muzikale jaren bij Quintessens gewenst.

Het eerstvolgende optreden van Quintessens na de zomervakantie is tijdens Cultureel Lint 2019 in Weert op 22 september. Cultureel Lint is "de uitmarkt" van Weert en luidt de start in van het nieuwe culturele seizoen. De diverse pleinen, buiten- en binnenlocaties in de Weerter binnenstad worden tussen 12.30 – 19.00 uur omgetoverd tot een grote culturele beleving met volop muziek, dans, (straat)theater en beeldende kunst.

Quintessens, onder leiding van de Belgische Annemarie Moors, zingt dan een zestal nummers waaronder Fantasy van Earth, Wind & Fire, Your Song van Elton John en het mooie Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij.

Zou jij ook graag willen zingen in een koor en kun je de hoogste noten aan (of wil je dat leren)? Wij kunnen nog enkele sopranen gebruiken bij ons koor. Vanaf september repeteren wij weer iedere dinsdagavond van 20.00 – 22.00 uur in de vernieuwde Borgh in Budel. Kom gerust een keer luisteren! Wij wensen iedereen een fijne vakantie en graag tot ziens bij een van onze optredens.

Meer berichten