¿Que màs? Fun Orchestra zal de lopers ook dit jaar weer een muzikale oppepper gaan geven
¿Que màs? Fun Orchestra zal de lopers ook dit jaar weer een muzikale oppepper gaan geven (Foto: )

¿Que màs? Fun Orchestra bij Kennedymars Someren

Ook dit jaar staat ¿Que màs? Fun Orchestra weer langs de route van de Kennedymars om veel lopers een vaak meer dan broodnodige muzikale oppepper te geven.


De Kennedymars, een prestigetocht van 80km wandelen, is een groot evenement met ca. 2.000 wandelaars. Waarvan niet iedereen de streep haalt. Degene die na 80km wandelen, na gestart te zijn op zaterdag 6 juli om 20.00 uur, op zondag 7 juli in Someren binnenlopen hebben dan ook een wereldprestatie verricht! 80km wandelen; ga er maar aan staan!

Het moge duidelijk zijn dat hoe dichter men het einddoel nadert, hoe zwaarder en zwaarder het voor sommigen wordt. En juist daarvoor staat ¿Que màs? Fun Orchestra elk jaar op een plek waar men behoefte heeft aan wat extra ondersteuning. Daar waar men al lang zonder muziek of leven langs de wegkant heeft gelopen. Vandaar dat men dit dan ook telkens weer waardeert.

Nieuw dit jaar is dat er tevens op deze plaats een ondersteunende post is. Dus wordt de gezelligheid alleen maar groter.

Wil je de lopers ondersteunen, of wil je gewoon een keer komen kijken; kom dan op zondagmorgen 7 juli vanaf 8.00 uur naar de hoek Parallelweg / Michelslaan in Someren Heide. Proef de sfeer van de Kenneymars en krijg een indruk van de immense prestatie van de wandelaars! En geniet van de muziek èn FUN van ¿Que màs? Fun Orchestra.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Woninginbraken hebben prioriteit bij de politie 11/12
Arian Compen speelt 'Niks gebeurd' 11/12
Cranendonck in beeld 8/12
 

FOTOSERIESVacatures

BBL Leerlingen verzorgende D

SOMEREN, CRANENDONCK WEERT, NEDERWEERT EN LEUDAL