Logo grenskoerier.nl
Foto:

Goed vertoeven in bloementuin Immenhof

De tuin in uitbundige bloei en de zoete geur van wafels lokten veel bezoekers naar de Immenhof!


Budel - Het was afgelopen zondag BIJzonder druk op de open dag van de Immenhof. Naast het bewonderen van de prachtige bloementuin en het vergaren van informatie over de bij, kon men ook een kijkje nemen bij het kaarsen maken of korfvlechten.

Door Laura Raats

Waarschijnlijk lokte de heerlijk zoete geur van de versgebakken honingwafels al velen de mooie tuin binnen, waar het heerlijk vertoeven bleek. De bloementuin stond er weelderig bij en op meerdere plekken was iets BIJzonders te beleven.

In de tuin stonden verschillende bijenkasten uitgestald en er waren imkers aanwezig om uitleg te geven bij de open bijenkast. Daarnaast werden er demonstraties gegeven van het korfvlechten en kaarsen maken. Jong en oud scharrelde op rustig tempo door de tuin en had veel aandacht voor hetgeen dat werd verteld en getoond.

Uiteraard konden bezoekers ook honing en allerlei honingproducten kopen, om vervolgens onder het genot van een drankje en zo'n heerlijke honingwafel nog even gezellig na te kletsen. Met het prachtige weer bleek het voor velen een uitstekend zondagmiddaguitje!

Meer berichten
 

Vacatures

Magazijn medewerker

Nederweert

Kraanmachinist

Weert

Monteur

Nederweert