QR code enquête
QR code enquête (Foto: Kristy Driessen)

Ben jij (of ken jij) iemand die regelmatig een recreatieve fietstocht maakt? Dan zoeken wij jou voor het invullen (of delen) van een enquêt

Natuurgrenspark De Groote Heide wil graag haar fietsroutenetwerk blijven verbeteren en wie kan hen daar nou beter bij helpen dan de fietsers? Mijn naam is Kristy Driessen en in het kader van mijn afstudeeropdracht voor de opleiding Internationaal Toeristisch Management aan Hogeschool Tio doe ik onderzoek naar de wensen en behoeften van de recreatieve fietsers. Daarom wil ik u vragen om een enquête in te vullen. Dit zou mij, Natuurgrenspark De Groote Heide, maar natuurlijk ook u als fietser enorm helpen. Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 7 minuten in beslag nemen. Uw antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk verwerkt.


Als bedankje worden er 45 routeboekjes van Route.nl en één premium jaarabonnement op Route.nl verloot. Als u kans wilt maken, kunt u uw e-mail adres invullen aan het einde van de vragenlijst. Alvast bedankt voor het invullen!

U kunt de enquête invullen door naar de onderstaande link te gaan, of door de QR code te scannen.

https://forms.gle/wpGt8X9spjKFiXCM8

Meer berichten
 

FOTOSERIES