Het SV Budel G-team voor de spelersbus van PSV, foto: Jurgen van Riet
Het SV Budel G-team voor de spelersbus van PSV, foto: Jurgen van Riet (Foto: )

G-team van SV Budel wint spannende Bekerfinale

'Echt een topprestatie!' aldus een trotse voorzitter van SV Budel.


Budel - Het G-team van SV Budel deed op woensdag 12 juni een gooi naar de winst tijdens een spannende Bekerfinale. En met succes, want ze wonnen de wedstrijd met 3-0!

Die woensdagavond waren er veel gespannen gezichten op het sportpark van Budel. De heren en dame van het G-team van SV Budel maakten zich klaar voor de Bekerfinale tegen Mulo uit Helmond. De spanning vloeide echter in een keer weg toen de officiële spelersbus van PSV kwam voorgereden. De enthousiaste reacties en vrolijke gezichten maakten dat het leek alsof ze de beker al te pakken hadden. Veel dank aan de mensen die dit mogelijk maakten!

Op de wedstrijd was veel publiek afgekomen om de teams aan te moedigen. Tijdens de spannende eerste helft werden door beide teams kansen gecreëerd. De aanvoerder van de tegenstander kreeg enkele keren de ruimte om scoren, maar de keeper van SV Budel bleef kalm en hield het doel schoon. Na de rust zorgden trainers Tonnie en Bram voor een tactische wissel. Het maken van het eerste doelpunt zorgde voor een ontlading bij het team, dat uiteindelijk de wedstrijd won met 3-0. Een terechte overwinning! De Beker met de grote oren ging mee naar Budel, waar het feest flink losbarstte.

Meer berichten
 

FOTOSERIES