Foto:

Maak je regelmatig een recreatieve fietstocht? Dan zoeken wij jou!

Maakt u regelmatig een recreatieve fietstocht? Dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan een groepsdiscussie!


Natuurgrenspark De Groote Heide wilt graag haar fietsroutenetwerk blijven verbeteren en wie kan hen daar nou beter bij helpen dan de fietsers zelf? De groepsdiscussies worden georganiseerd in het kader van een afstudeeropdracht voor de opleiding Internationaal Toeristisch Management aan hogeschool Tio waarbij er onderzoek wordt gedaan naar de wensen en behoeften van de recreatieve fietsers.

Tijdens de groepsdiscussie krijgt u de mogelijkheid om uw mening te geven over de verschillende onderdelen van een fietsroutenetwerk en om uw ideeën hierover te bespreken met andere recreatieve fietsers. Er zullen maximum acht deelnemers per groepsdiscussie zijn.

Als bedankje zal u gratis het fietsrouteboekje van Route.nl ontvangen die u nog tijdens vele fietstochten kan gebruiken. Ook maakt u kans op een premium jaarabonnement van Route.nl.

Wie zoeken ze?

Recreatieve fietsers. Indien u niet bekend bent met de fietsroutes in het gebied van Natuurgrenspark De Groote Heide, bent u ook gewoon welkom.

Wanneer en waar?

Maandag 17 juni 18:00 tot 20:00 uur

Gemeentehuis van Valkenswaard, de Hofnar 15, 5554 DA Valkenswaard

Of

Woensdag 19 juni 14:00 tot 16:00 uur

Gemeentehuis van Pelt, Oude Markt 2, 3900 Pelt, België

Of

Vrijdag 21 juni 10:00 tot 12:00 uur

Gemeentehuis van Cranendonck, Capucijnerplein 1, 6021 CA Budel

Benodigdheden?

Vergeet niet om uw mobiele telefoon of tablet mee te nemen omdat een deel van de groepsdiscussie gevoerd wordt aan de hand van een online vragenlijst.

Aanmelden

Als u geïnteresseerd bent en wilt deelnemen, kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar driessenkristy@gmail.com met de vermelding van welke dag u graag zou willen deelnemen aan de groepsdiscussie.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief