De Klimroos organiseert i.s.m. de vrijwillige brandweer de jaarlijkse seizoensafsluiting

Jaarlijkse seizoensafsluiting
de Klimroos


Zaterdag 29 juni om 14:30 uur vindt de jaarlijkse seizoenafsluiting plaats waarmee alle deelnemers en vrijwilligers van De Klimroos worden bedankt voor hun inzet. Op deze dag wordt een BBQ georganiseerd en zal de Budels vrijwillige brandweer aanwezig zijn om de deelnemers de gelegenheid te geven een ritje met de brandweerauto te maken en met de brandweerspuit te oefenen.

Voor de deelnemers is deze dag een hoogtepunt en enkelen verkleden zich als een echte brandweerman. Ook dit jaar hopen ze alle vrijwilligers en de deelnemers te verwelkomen op de Klimroosboerderij om hen te verwennen met een hapje, een drankje, brandweer- en waterplezier. Tot slot willen ze de vrijwillige brandweer bedanken voor hun jaarlijkse belangeloze bijdrage om deze dag tot een topdag te maken.

Nieuwe deelnemers zijn altijd welkom om een kijkje te nemen. Ze hebben o.a. nog voldoende plaats op hun wekelijks zwemochtend, ook voor revaliderende mensen. Interesse? Bel of email en kijk op de website www.klimroosbudel.nl voor meer informatie.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief