Nieuws van het KinderVakantieWerk Budel

De stichting KVW Budel organiseert al 58 jaar activiteiten in de laatste 3 weken van de lagere school vakantie voor de schooljeugd van Budel, Gastel, Schoot en Dorplein groep 3 t/m 8. Onder leiding van een groep enthousiaste organisatoren (en vrijwilligers) worden er weer diverse activiteiten georganiseerd. Aanmelden kan via het inschrijfformulier in het programmaboekje welke deze week via de scholen verspreid zijn. Het inschrijfformulier kunnen de kinderen samen met het inschrijfgeld weer inleveren op hun school op uiterlijk vrijdag 14 juni. KVW is de scholen weer zeer erkentelijk dat zij hun medewerking hierin verlenen.


Dit jaar is er weer een zeer gevarieerd programma samengesteld: Donderdag 1 en vrijdag 2 augustus wordt gestart met een zomerkamp. Een activiteit, met overnachting, die gehouden wordt op en rondom het terrein van de volleybal Budel welke veel spanning, spel en samenwerken zal bevatten. Maandag 5 augustus en woensdag 7 augustus staan KVW vrijwilligers weer klaar voor leuke activiteiten. Vrijdag 9 augustus gaat het KVW team met de kinderen in de bus naar pretpark Irrland in Kevelaar. (info op de website van Irrland). Een prachtige locatie voor een mooie dag.

Zondag 11 augustus de jaarlijks terugkerende spektakeldag met wederom nieuwe en spectaculaire attracties. Zoals elk jaar is hier weer een gezellig KVW terras waar iedereen welkom is. Het KVW Budel wordt afgesloten met de KVW "van Hunsel en Govers avondwandelvierdaagse" over een afstand van 7.5 of 12.5 km. De vierdaagse wordt gelopen op dinsdag 13 t/m vrijdag 16 augustus. De afsluiting is op vrijdag 16 augustus op het terrein van het beach volleybal veld aan de Poelderstraat. Hierna is het nog lang gezellig. Verdere info over het KVW Budel is te vinden op de website: www.kvwbudel.nl en uiteraard in de programmaboekjes die de kinderen op school hebben gekregen. Ouders van kinderen die buiten Budel naar school gaan, kunnen een programmaboekje ophalen bij Jan Ras-Pepijn.v.Herstalstraat 36 in Budel (tel 06-51167551).

KVW zoekt altijd nog vrijwilligers van 16 jaar of ouder, die de activiteiten van 2019 willen begeleiden/ondersteunen. Aanmelden kan bij Jan Ras of bij Nico.v.Deurzen (tel 06-11332498).

Meer berichten