Logo grenskoerier.nl
Niels van Tongerloo. Deelt graag zijn kennis rondom Fotografie met de bezoekers van de bibliotheek.
Niels van Tongerloo. Deelt graag zijn kennis rondom Fotografie met de bezoekers van de bibliotheek. (Foto: n.v.t. )

Tips & Tricks rondom Fotografie in Bibliotheek Budel

Iedereen heeft tegenwoordig een camera op zak en een foto is hierdoor al snel gemaakt, maar waar kijk je nu naar als je een foto maakt? En hoe maak je een foto interessant en verrassend? Je komt er allemaal achter op woensdag 12 juni van 14.00 uur tot 15.00 uur in de Bibliotheek Budel. Je zult merken dat je ook met je mobiel prachtige foto’s kunt maken!


Niels van Tongerloo, fotograaf en gecertificeerd drone piloot, zal met een korte presentatie laten ervaren waardoor foto’s interessant worden. Doormiddel van praktische tips en tricks kan jij leren hoe je ook jouw foto’s een andere dimensie kunt geven en je perspectief op fotograferen kan veranderen. Tevens is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan Niels over zaken waar jij meer over wilt weten met betrekking tot fotografie. De workshop is zowel voor volwassenen als kinderen interessant én de deelname is helemaal gratis. Om iedereen voldoende aandacht te geven zijn er wel maar een beperkt aantal tickets beschikbaar, meld je dus tijdig aan via de agenda op www.bibliotheekdekempen.nl of vraag ernaar bij de balie van de bibliotheek.

Fotowedstrijd

Graag willen wij iedereen erop attenderen dat er in Cranendonck een fotowedstrijd wordt georganiseerd vanuit de bibliotheek. Je kunt je verworven kennis van deze middag direct hiervoor inzetten. Wil je meer willen weten over deze fotowedstrijd? Kijk dan op de website van de bibliotheek of vraag het aan een bibliotheekmedewerker.