45 jaar 't Lange
45 jaar 't Lange (Foto: )

OBS 't Lange viert 45 jarig bestaan

Op vrijdag 24 mei vierde OBS 't Lange in Gastel haar 45-jarig bestaan. Het team en de ouderraad maakten er samen met alle leerlingen een feestelijke dag van.


In de ochtend werd er gestart met enkele foto's uit de oude doos. Alleen al het bekijken van zo'n dik fotoboek van jaren geleden was een feestje op zich. Vervolgens gingen de kinderen aan de slag met het maken van een gezamenlijk kunstwerk, als aandenken aan dit lustrum. Daarna werden er in en rondom de school leuke spelletjes gespeeld onder begeleiding van de leerlingen uit groep 8.

Tussen de middag was de gehele school uitgenodigd om in de Schaapskooi te komen lunchen. Vrijwilligers van 'De huiskamer' stonden hier klaar met stapels heerlijke pannenkoeken. Fantastisch was het om te zien hoe jong en oud hier samen genoten!

De feestdag werd afgesloten in de bossen van Weert. De kleinsten genoten hier van de kinderboerderij, terwijl de oudere leerlingen iets actiever aan de slag gingen op de trimbaan en met het spel levend stratego.

Ze kijken terug op een fantastische dag. Via deze weg wil het team alle vrijwilligers van 'De huiskamer' en de hulpouders van de OR nogmaals ontzettend bedanken voor hun inzet. Samen hebben ze weer laten zien: "OBS 't Lange, groots in kleinschaligheid!"

Meer berichten