Budels White Gose en Budels Hopped 0,0% zijn vanaf heden verkrijgbaar in horeca en winkelkanaal.
Budels White Gose en Budels Hopped 0,0% zijn vanaf heden verkrijgbaar in horeca en winkelkanaal. (Foto: )

Budels White Gose en Budels Hopped 0.0%. Twee nieuwe biologische bieren van Budels!

De Budelse Brouwerij breidt haar Budels assortiment van biologische bieren opnieuw uit met Budels White Gose en Hopped 0.0%


Budels White Gose is hét zomerbier van 2019. "We wilden graag een verfrissend en toegankelijk bier brouwen. Puur genieten onder de zon!", aldus meesterbrouwer Gerard Arts. Dit biologische tarwebier heeft dankzij haar speciale vergisting, een licht zure smaak met accenten van citrus en koriander. Een heerlijk verfrissend bier, lichtgeel van kleur en een alcoholpercentage van 4,5%.

Met Budels Hopped 0,0% presenteert de Budelse bierbrouwer een smaakvol alcoholvrij bier, met een kruidig en subtiel hoppig karakter. Dankzij de toevoeging van dry hopped Amarillo, heeft dit biologische bier een frisse geur en de kenmerkende aroma's van citrus. "Alcoholvrij bier is een biersegment dat sterk groeiend is. Met de introductie van Budels Hopped 0,0% haken wij in op deze trend. Wij hebben al decennia lang ervaring met het brouwen van alcoholvrije bieren. Met dit gevarieerde smaakvolle assortiment van alcoholvrije bieren bieden wij de consument een mooie keuze.

Alle Budelse Bieren worden klimaatneutraal gebrouwen uit natuurzuivere grondstoffen en zacht brouwwater uit eigen bron. De twaalf biologische bieren van Budels zijn Skal gecerti?ceerd. Budels Malt 0.0% Bio is meerdere jaren bij de smaaktest van de Consumentenbond verkozen tot het meest smaakvolle alcoholvrije bier.

Meer berichten