Politie inbraakoffensief Maarheeze

Politie inbraakoffensief Maarheeze


Tussen 2017 en 2019 is er erg veel ingebroken in Maarheeze. In samenwerking met Brabant Veilig maakte de politie een plan om de burgers van Maarheeze preventief advies te geven over hoe zij zich kunnen beschermen tegen inbrekers. Daarom organiseren de politie, Brabant Veilig en de gemeente op zaterdag 8 juni een 'Buurttent' om voorlichting te geven over inbraakpreventie, met als motto Veiligheid door samenwerking.

De organisatie hoopt dat bewoners zich met de bruikbare tips beter kunnen wapenen tegen woninginbraak. Bovendien biedt Brabant Veilig de inwoners van Maarheeze een gratis Woonveilig scan aan. Er wordt dan gekeken naar de huidige beveiliging van uw huis en wat hieraan kan worden verbeterd. Het resultaat is een gratis vrijblijvend rapport waarbij alle gevelelementen (ramen/deuren) en ruimtes worden beoordeeld op inbraakveiligheid. Daarnaast worden per ruimte concrete verbeterpunten gegeven.

Als u zich inschrijft voor de gratis woonveiligscan, maakt u kans op een slimme deurbel met camera. In totaal verloot Brabant Veilig drie slimme deurbellen. Van 9.00 uur tot 16.00 uur is iedereen welkom op de parkeerplaats aan de achterzijde van de Jumbo en de Lidl aan de Smits van Oyenlaan in Maarheeze. Voor de kinderen zal er een springkussen aanwezig zijn.

Meer berichten