De dochter van Nori Kruize, Emma, maakte 'vriendinnen' in de koeienstal, foto: Nori Kruize
De dochter van Nori Kruize, Emma, maakte 'vriendinnen' in de koeienstal, foto: Nori Kruize (Foto: )

Succesvolle ZLTO gezinsfietstocht Cranendonck

'Het was weer een ontzettend leuke dag. Goed georganiseerd, mooie fietstocht en veel leuke bedrijven bezocht.'


Op Hemelvaartsdag organiseerde ZLTO Groote Heide haar jaarlijkse gezinsfietstocht langs allerlei agrarische bedrijven. En dit jaar liep de route door Cranendonck.

Door Laura Raats

Op Facebook berichtte de ZLTO Groote Heide het volgende: Vandaag organiseerde onze ZLTO afdeling haar jaarlijkse fietstocht. Ruim 550 belangstellenden bezochten een vleeskalverenhouderij, een melkveebedrijf, een akkerbouwbedrijf en een wijnboer en fietsten ook nog eens 35 kilometer door de mooie omgeving van Cranendonck. Tijdens de bezoeken aan de bedrijven vertelde de boer gepassioneerd over zijn bedrijf, kon er volop gebuurt worden en kon men ook proeven van het lekkere voedsel, waar boeren en tuinders dagelijks voor zorgen!

Uit de reacties is op te maken dat de deelnemers het een hele interessante en leuke dag vonden. Zo schreven enkele deelnemers: 'Complimenten aan de organisatie en zeker weer tot volgend jaar!' En: 'Het was weer super heb al zin in volgend jaar!' Velen vonden het een mooie fietstocht en gaven aan veel te hebben opgestoken.

Meer berichten