Foto: Hilke_Rooymans, Hilke

Bedankje van sv Budel VR1 voor succesvol seizoen!

Al voor de eerste wedstrijd van het seizoen, hadden we maar 1 doel. Namelijk de wedstrijden winnen in de 5e klasse, zodat we aan het einde van het seizoen konden zeggen; 'Wat zijn wij? 'KAMPIOENEN'. En dit hebben we zondag 12 mei op o.a de platte kar, tot in de kleine uurtjes staan zingen. Dit grote succes hebben wij samen, als team behaald.


Afgelopen seizoen hebben we iedere dinsdag en donderdag getraind op het sportpark van sv Budel. De opkomst van het team was hierbij altijd goed. Maar zonder trainers geen training. Teun Kosman en Rob Neijssen voor de trainingen en Hedy Wardenaar voor de wedstrijden. Op zondag hebben we de wedstrijden gespeeld waarbij veel punten zijn behaald. Maar liefst 103 doelpunten voor en maar 9 doelpunten tegen. De inzet van het team was dan ook optimaal. De 1e helft, de 2e helft en zeker ook de 3e helft werd steeds drukbezocht. Dit heeft ons team nog hechter gemaakt. We mogen met z'n allen terugkijken op een seizoen met weinig downs en veel UPS! Komend seizoen gaan we als team verder naar de 4e klasse waar we ontzettend veel zin in hebben. Een uitdaging, waar wij allemaal klaar voor zijn.

Willen tevens de sponsoren bedanken voor hun bijdrage: Bestuur sv Budel, Business Club – sv Budel, de Supportersclub van sv Budel, Verest Sport, Het Loongebouw, Vonken Sportprijzen- Graveer- Laser en Ponstechniek, Uwe, Eurotools, G.Feijen Beheer, Cafe de Capucijner en verder alle ouders en supporters. Tot volgend seizoen!

Meer berichten
 

Vacatures

Bezorgers

Maarheeze & Budel

Magazijn medewerker

Budel