de Buulder Buk als inspiratie
de Buulder Buk als inspiratie

Ben jij een echte ontwerp-ster?

Het komende carnavalsseizoen zal voor c.v. Buulder Buk voornamelijk in het teken gaan staan van het 66-jarig jubileum. Dat gaat gevierd worden tussen de aftrap met Ut Get Beginne op 11-11-2019 en afgesloten zal worden met Ut Get Beginne op 11-11-2020. Daartussen zullen een aantal activiteiten gehouden worden die geheel, en andere gedeeltelijk, in het teken zullen staan van deze carnavalsverjaardag.


Het weekend van 2 en 3 mei in 2020 zal geheel in het teken van dit jubileumfeest zal staan in Budel. En ook de bekendmaking van de 66e hoogheid, Prins, Prinses of Prinsenpaar, zal een bijzonder tintje krijgen in het kader van 66 jaar Buulder Buk. Voor dit jubileum zijn ze op zoek naar mensen die één of meerdere ontwerpen zouden willen maken. Ze willen namelijk een nieuwe vlag laten maken, en nog enkele andere bijzondere gadgets uitbrengen die iedere liefhebber van carnaval in Buul graag zou willen hebben. Gezien de vele mooie creaties die met carnaval op straat en in de media verschijnen zijn ze ervan overtuigd dat er ontwerptalent in Cranendonck zit. Ze willen deze talenten en sterren in het ontwerpen oproepen om een ontwerp aan te leveren uiterlijk eind juli.

De bijbehorende voorwaarden hiervoor zijn op te vragen via voorzitter van c.v. Buulder Jean-Pierre Bax via email voorzitter@buulderbuk.nl. In tussentijd kun je de activiteiten blijven volgen op www.buulderbuk.nl of op de Facebookpagina.

Meer berichten