De kampioenen!
De kampioenen! (Foto: )

sv Budel MO13-1 kampioen in jongenscompetitie!

sv Budel MO13-1 is na hun kampioenschap in de najaarscompetitie opnieuw kampioen geworden. Dit keer was de prestatie nog knapper, want waar het vorige kampioenschap in de meidencompetitie was behaald, was het team na de winterstop ingedeeld in een jongenscompetitie. Toch is het de meiden opnieuw gelukt om kampioen te worden; de prestatie is zo uniek dat zelfs de Telegraaf afgelopen zaterdag een kijkje kwam nemen bij de kampioenswedstrijd in Heeze. Deze werd met 0-2 gewonnen en met de negende overwinning in net zoveel wedstrijden is het team de terechte kampioen van de 4e klasse 15.


Het eerste meidenteam in de O13-categorie heeft geen keeper, maar toch wist het team slechts zeven treffers tegen te krijgen. De voorhoede wist in negen wedstrijden 32 treffers te maken.

Aanstaande zaterdag spelen de meiden hun laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen Brabantia. De wedstrijd begint om 11.00 uur.

Ben jij een meisje en lijkt voetballen je ook leuk? Kom dan meedoen met de vriendinnendag van sv Budel op woensdag 5 juni 2019 om 18.30 uur. Van 18.30 uur – 20.00 uur mag je gezellig meetrainen en wie weet speel jij volgend seizoen ook wel in een van de meidenteams van sv Budel. Opgeven kan via een van de speelsters van sv Budel of via de website van sv Budel. Deelnemen is helemaal gratis.

Meidenvoetbal groeit nog altijd in Nederland en ook bij sv Budel blijft het meidenvoetbal groeien. Inmiddels heeft sv Budel 125 spelende vrouwen- en meiden op het voetbalveld rondlopen. Inmiddels heeft het vrouwen- en meidenvoetbal zo een vaste plek ingenomen op het sportpark van sv Budel dat we in elke leeftijdscategorie een team hebben.

Meer berichten