Henk voor het standbeeld van Top Gun, foto: mevr. vd Putten
Henk voor het standbeeld van Top Gun, foto: mevr. vd Putten (Foto: mevr. vd Putten)

Rondleiding bij Stal Tops; van de wensboom

Aan de wensboom hing ook een wens voor Henk van der Putten, aangevraagd door zijn vrouw en zijn zoon. De laatste jaren heeft Henk nogal wat meegemaakt en daarom gunden ze hem een leuke dag.


Zo gingen ze op 7 mei naar Valkenswaard, naar stal Tops. Henk houdt erg van paardensport. Hij gaat wel eens kijken naar het paardspringen, maar dan mag je niet achter de schermen komen. Henk en zijn vrouw werden ontvangen door Ellis en Stefanie en kregen koffie in de Viproom. Daarna was er een golfkarretje geregeld voor de rondleiding. Het is er werkelijk prachtig, de paarden staan in keurig nette stallen. Daarna naar de inrijbak.

Natuurlijk moest Henk op de foto met het standbeeld van Top Gun, het paard waarmee Jan Tops goud haalde op de Olympische Spelen van 1992. De paarden die meededen aan de wedstrijden werden ook bekeken. Het was allemaal erg mooi, luxe en netjes. Ook de luxe vrachtwagens waarin de ruiters wonen en hun paard mee vervoeren, werden bezichtigd.

Na nog een lekker kopje koffie en een kop soep, werd er nog een hele tijd naar de prachtige springpaarden gekeken. Het was een superdag waar Henk ontzettend van heeft genoten.

Meer berichten