Tienjarig jubileum van Buurtzorg Maarheeze werd uitgebreid gevierd in Onze School, foto: Buurtzorg Maarheeze
Tienjarig jubileum van Buurtzorg Maarheeze werd uitgebreid gevierd in Onze School, foto: Buurtzorg Maarheeze (Foto: )

10-Jarige Buurtzorg Maarheeze trakteert!

Maarheeze - Buurtzorg Maarheeze bestaat tien jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Afgelopen zondag verzorgde het team de clienten en mantelzorgers een feestelijke ochtend in Onze School in Maarheeze.


Door Laura Raats

Buurtzorg Maarheeze levert verzorging en verpleging in Soerendonk, Gastel en Maarheeze. Het team bestaan uit elf medewerkers die de zorg dragen voor zo'n vijftig clienten. De zorg die het team biedt wordt bestempeld als heel persoonlijk en daar zijn de medewerkers erg trots op.

's Ochtends voor het feest heeft het team extra inspanningen verricht om alle cliënten tijdig aanwezig te kunnen laten zijn op het feest, dus dat was nog even rennen en vliegen. Maar om 10:00 uur betraden de eerste feestgangers de versierde ruimte in Onze School.

Er werd rustig begonnen met koffie en cake, totdat het smartlappenkoor Efkes Schruwwe uit Waalre binnentrad, want toen gingen de voetjes van de vloer. En dankzij de tekstboekjes die klaar lagen kon iedereen uit volle borst meezingen.

Halverwege de middag werd er een loterij gehouden. Winkeliers uit Maarheeze en Soerendonk waren zo vrijgevig om de prijzen te schenken. De winnaars gingen dan ook naar huis met leuke presentjes, zoals een sjaaltje of een bloemstuk.

Het was voor clienten en de mantelzorgers echt een feestelijk uitje. Het team heeft hele leuke, positieve reacties en veel felicitaties gekregen. Aan de vele kaarten en dozen bonbons op het bureau te zien, werd alle moeite duidelijk gewaardeerd. Op naar het volgende jubileum!

Meer berichten