Groot zomerfeest bij senioren Budel

Bij Senioren Budel komt de datum van hun grote zomerfeest stil aan dichterbij! Letterlijk met man en macht wordt gewerkt om er de 17e augustus voor de leden en niet-leden een onvergetelijke middag en avond van te maken.

De uitbaters van de Wielerbaan hebben met vroeger opgedane ervaringen, besloten om op de feestlocatie ook buiten in de tuin en op het terras toiletten neer te zetten, al was het maar om te voorkomen dat echte enthousiastelingen de lange weg naar de wc’s binnen niet zouden halen.

Men zei het al eerder, dit feest gaat bij de mensen van Budel en omstreken, die kans hebben gezien om aan kaartjes te komen, zo veel plezierige herinneringen los maken, dat hierover in de tijden na dit zomerfeest bij veel gelegenheden nog dikwijls zal worden gepraat.


Belangrijk!
Zaterdag 17 augustus 2019 in de Wielerbaan, Maarheezerweg, Budel. Start om15:00 tot het einde van de gezelligheid. Entreeprijs voor leden €15,00, niet-leden betalen €25,00.

Mensen die nog géén lid zijn van Senioren Budel, kunnen tòch profiteren van de lagere entreeprijs voor leden, door zich eerst als lid aan te melden (minimum lidmaatschapsduur 12 maanden). Je profiteert dan natuurlijk ook van alle andere gezellige activiteiten, die de vereniging biedt.

Wil je het zomerfeest van Senioren Budel ook sponsoren? Ga dab naar de website www.voordeouderen.nl, kies Inzamelacties, thema Ontmoeting, Zomerfeest van KBO Budel
Klik op Doneer Nu en vul het gewenste bedrag in

Ben je lid van Senioren Budel? Doneer je tenminste €15,00 of meer en maak je je naam wèl zichtbaar (dus hokje wèl aanvinken), dan kom je in aanmerking voor een gratis entreekaart!

Meer berichten