Gezinsfietstocht langs agrarische bedrijven

Gezinsfietstocht langs agrarische bedrijven


Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019, wordt ook dit jaar de jaarlijkse fietstocht en Open Dag voor boeren, burgers en buitenlui gehouden. Dit jaar zal de fietstocht voornamelijk door de gemeente Cranendonck gaan en kunnen de deelnemers genieten van de natuur in het buitengebied en tevens bij agrarische bedrijven een bezoekje brengen.

Tijdens deze fietstocht is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen op een melkveehouderijbedrijf, een vleeskalverenhouderij, een wijngaard en een aardappelteler. De fietstocht heeft een lengte van ca. 35 kilometer. Op iedere locatie wordt er voor de deelnemers voor hapjes en drankjes gezorgd.

Er is dit jaar één startpunt waar de routebeschrijvingen, na betaling van de inschrijfkosten, worden uitgereikt, te weten: Ruiterterrein Soerendonk aan De Branten in Soerendonk (nabij sportpark De Braken). Starttijd tussen 11.00 en 13.00 uur. Inschrijfkosten €7,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar betalen € 4,00 per persoon).

Opgave per e-mail (uiterlijk 25 mei) via zltogrooteheide@zlto.nl of telefonisch via 040-2060856 door het inspreken van het antwoordapparaat. Graag bij opgave het aantal deelnemers vermelden.

De organisatie van deze fietstocht is ook dit jaar in handen van de ZLTO afdeling Groote Heide.

Meer berichten