Rein Vos was zichtbaar trost op zijn ontwerp voor gymnastiekvereniging Turnlust, foto: Laura Raats
Rein Vos was zichtbaar trost op zijn ontwerp voor gymnastiekvereniging Turnlust, foto: Laura Raats (Foto: )

Huisstijl Turnlust in een nieuw jasje gestoken

Budel - De gymnastiekvereniging Turnlust in Budel heeft een nieuwe huisstijl. Vorige week vond de officiële onthulling plaats van de nieuwe posters en brochures voor Turnlust en Dance Vision. Via een oproep op Facebook wisten zij een professionele, nieuwe look te regelen zonder het 'professionele prijskaartje' dat hier normaliter aanhangt. Met als resultaat een frisse huisstijl die gezien mag worden!


Door Laura Raats

Al hangende in de hal van de Zuiderpoort in Budel, zijn de nieuwe posters echte blikvangers. Het doel was om een professionele en herkenbare uitstraling te creëren die in een oogopslag laat zien voor de club voor staat. Rein Vos, tweedejaars student Digital Publishing aan het Sint-Lucas in Eindhoven, wist een ontwerp te maken dat precies aansloot bij de wensen van de club. De foto's voor bij het nieuwe design werden gemaakt door Ad Duisters, de clubfotograaf van Turnlust. De twee mannen mochten de nieuwe posters dan ook samen onthullen en uiteraard een bedankje in ontvangst nemen.

Iedere pijler binnen de vereniging; namelijk de dreumesen, peuters, kleuters en volwassenen, heeft een aparte kleur gekregen. Ook het logo komt terug in het ontwerp, herkenbaar maar toch net op een andere manier. Bovendien is het uitgebreide aanbod van Turnlust nu niet meer te missen. Naast turnen en dansen wordt er bijvoorbeeld ook G-gym gegeven, voor mensen met een verstandelijke beperking, en is er een sportles speciaal voor mensen met hart en vaatziekten. De vereniging heeft een grote turnzaal en een ruime danszaal met gloednieuwe discoinstallatie tot haar beschikking. Mocht het je overigens leuk lijken om les te geven bij Turnlust? De club is op zoek naar lesgevers!

Meer berichten