Uit de oude doos
Uit de oude doos

De Toeters tellen af

Over ruim een week gaat Budel-Schoot een uniek weekend in, immers als allereerste carnavalsvereniging in Cranendonck tikken zij de 66 jaar aan. Aankomend weekend wordt de feesttent op het Stationsplein gebouwd en de dagen erna gaat de organisatie er alles aan doen om er een feestelijke aangelegenheid van te maken.


Deze week enkele praktische zaken die we graag vooraf toe willen lichten: Vanaf zaterdag 18 t/m maandag 27 mei is het niet meer mogelijk om op het Stationsplein te parkeren, dit vanwege de opbouw van de tent en de omgeving van het plein. Op zaterdag 25 mei zal het plein niet meer met de auto via de Grootschoterweg te benaderen zijn. Het verkeer wordt omgeleid.

Nieuwe weetjes over het feestweekend!

Zaterdagavond 25 mei, vanaf 19:00 uur is de tent open en vieren we het Oktoberfest in mei. Gratis entree en vol = vol. De mogelijkheid bestaat om halve liters te drinken, met dank aan De Bout uit Soerendonk. Hiervoor “leen” je voor € 5,- een bierpul (met pulbon) waarmee je je eigen pul hebt. Bij het naar huis gaan lever je de pul EN de pulbon weer in en ontvang je natuurlijk je geld terug. Voor het snel en vlot verloop in de organisatie raden we aan om € 5,- cash bij je te hebben!

Op zondag 26 mei, rond het middaguur, zal er in het bijzijn van hopelijk heel veel ex-hoogheden van c.v. De Toeters een kunstwerk (ontworpen door Jorrit de Kort van Beeldentemmers) onthult worden wat op een later tijdstip een mooie plek krijgt in de dorpskern van Budel-Schoot. Hiermee krijgen De Toeters een blijvende herinnering aan dit feestweekend en de 66 jaar historie die ze al met zich meedragen. Natuurlijk nodigen we iedereen uit om bij deze onthulling aanwezig te zijn.

Bij een jubileum hoort terugkijken en dat doen we dan ook met een aantal foto’s uit de oude doos. Wie weet (her)kent u iemand op deze foto’s?

Meer berichten