Tuin in het bos
Tuin in het bos (Foto: jasper guns)

Open Dag in "Tuin in het Bos"

Tuin in het Bos is op zondag 19 mei weer geopend voor bezoekers. Deze bostuin van ruim 3600 vierkante meter sluit naadloos aan bij de het omringende bos van Landgoed Kamersven, voorheen onderdeel van de Hugterheide. Veel van de oorspronkelijke bomen staan er nog, waardoor het bosbeleving nog sterk aanwezig is. De vele vijverpartijen zorgen voor een oase-achtig geheel en ultieme rust. Wandelend over een netwerk van paden kunt u telkens vanuit een ander punt van verrassende uitzichten genieten.


Omdat ‘s winters het onderhoud aan de tuin veel minder is, wordt de beschikbare tijd gebruikt om verbeteringen aan te brengen. Vorige winter was dat de renovatie van de voorzijde. Deze winter is een klein amfitheater gebouwd, bedoeld voor kleinschalige openluchtvoorstellingen. Onlangs is de eerste nieuwsbrief uitgekomen over het programma van het Zandbaktheater voor 2019 (zie www.tuininhetbos.nl).

Ook na 32 jaar hebben we nog steeds veel plezier in het tuinieren. Elke dag genieten we er van en we kunnen niet wachten om onze hobby met anderen te delen. Wij kijken uit naar uw bezoek.

Meer informatie en beeldmateriaal treft u aan op www.tuininhetbos.nl. U bent welkom op zondag 19 mei 2019 van 10.30 tot 16.30 uur. Het adres van Tuin in het Bos is: Dennenlaan 2, 6026 SM in Maarheeze. We zijn te bereiken op 0495-591948 of w.guns@planet.nl.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

BRAVO! werd superschool Elsevier 1 18/2
Herenboeren binnenkort van start 19/2
Glasvezel door vervuilde grond 18/2
 

Vacatures

Bezorgers

Maarheeze & Budel

Magazijn medewerker

Budel