Logo grenskoerier.nl
Geef je nu op voor de Grote Prijs van Cranendonck
Geef je nu op voor de Grote Prijs van Cranendonck (Foto: )

Zelf meefietsen bij de Mijl van Mares

Op zaterdag 3 augustus vindt de 58e Mijl van Mares plaats. Zoals ieder jaar komen de profs als laatste aan de start, maar vóór die tijd zijn er meerdere mogelijkheden om zélf deel te nemen! De jeugd dendert tijdens de Rabo Dikke Banden Race weer over het parcours. De volwassen wielerliefhebber heeft zelfs drie mogelijkheden om mee te doen: de Grote Prijs van TIM, de Grote Prijs van Cranendonck én de ATB-tocht.


De Grote Prijs van TIM en De Grote Prijs van Cranendonck

Voor het derde jaar op rij heeft de wielrenner zonder KNWU-licentie de kans om te laten zien dat hij de snelste liefhebber uit de regio is. De ‘Grand Prix’ is dit jaar opgedeeld in twee wedstrijden. ‘De Grote Prijs van TIM’ is bedoeld voor ervaren renners die geen moeite hebben met een gemiddelde snelheid van meer dan 35 km/u. Deze race start om 17.15 uur.

Als dit je allemaal wat te gortig is, schrijf je dan in voor ‘De Grote Prijs van Cranendonck’. Het gaat hier om de Beste Cranendoncker! Om deel te mogen nemen in deze categorie moet je geboren zijn of wonen in de gemeente Cranendonck of lid zijn van een Cranendonckse wielerclub. Daarnaast heb je geen noemenswaardige koerservaring. Om 14.50 uur start deze wedstrijd.

Beide wedstrijden worden individueel verreden. Je kunt je nu al inschrijven op www.mijlvanmares.nl. Doe je dit vóór 27 juli, dan krijg je korting op de inschrijfkosten!

Deze twee wedstrijden worden mogelijk gemaakt door TIM Technical Recruitment. Zie hun site voor meer informatie: www.tim-recruitment.nl/

Cyclewear ATB-tocht

Trekt het asfalt je niet zo en zie je het heil van een goed modderbad wel in, dan kun je meedoen aan de Cyclewear ATB-tocht. Deze rit is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en voert je gedurende 40 kilometers door de prachtige bosrijke omgeving van Maarheeze. Je kunt je vanaf 13.30 uur inschrijven in de tent en om 14.45 uur vindt de massastart plaats. Bikkels, verenigt u!

Vacatures