Logo grenskoerier.nl
Frits van Meijl en Mieke Mulder voor de ingang van de Orchideeënhoeve
Frits van Meijl en Mieke Mulder voor de ingang van de Orchideeënhoeve (Foto: mieke mulder)

Naar de Orchideeënhoeve met de wensboom

Een van de wensen aan de wensboom was van Mieke Mulder. Zij zou graag eens naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest gaan. De werkgroep heeft deze wens voor haar in vervulling laten gaan.


Hierbij een verslag van deze bijzondere dag:

'Toen ik bericht kreeg van ‘De wensboom ‘ was ik verrast dat mijn wens was gekozen om in vervulling te laten gaan. En op 23 april was ‘t dan zover. Met de zon in de rug vertrokken we. Het was er lekker druk.

Eerst zijn we naar de vissen gaan kijken. Werkelijk de prachtigste exemplaren zwommen er in de vijvers rond. Allemaal aangelegd met de mooiste planten en bloemen langs de wandelpaden. Daarna werd ‘t tijd om de inwendige mens wat te versterken.

Daarna brachten we een bezoek aan de vlindertuin, waar veel mooie vlinders rondfladderden. Vlinders zijn dol op rottend fruit, en dat staat overal zodat ze kunnen eten.

In deze kas vonden we ook schildpadden. Verder waren er prachtige bomen, palmen, bloemen en planten. Bij ‘t vervolg van onze tocht kwamen langs de prachtig gekleurde flamingo’s. Ook mooi gekleurde eenden, waaronder de welbekende mandarijneend. Er waren ook stokstaartjes, altijd leuk deze beestjes.

Het voeren van de Ringstaartmaki’s wilden wij niet missen. Toen dit voederen voorbij was gingen we nog even bij de Alpaca’s kijken.

Ondertussen liepen we richting de hangtuinen, waar de mooiste bloemen aan ‘t plafond hingen.

Dit was een bijzonder leuke dag waar ik iedereen voor wil bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. En zeker Frits van Meijl, die deze dag gereden heeft!'

Vacatures

Poetszorg

Deurne