Oproep leden c.v. Buulder Buk

Dit is een oproep aan alle leden van c.v. Buulder Buk om aanwezig te zijn bij de algemene ledenvergadering die gehouden zal worden op woensdag 22 mei aanstaande om 20.30 uur in residentie De Bonte Os. Ze hopen dat er veel leden zijn die zich geroepen voelen om actief mee te praten, te denken en te beslissen.


Ze hebben een mooi seizoen achter de rug samen met Prins Tijn I, Prinses Astrid, de adjudanten Giel en Frank, Jeugdprins Niek, Jeugdprinses Yara, de Raad van Elf met de Dames en iedereen die carnaval in Buul viert met Gevuul voor Buul. Ze kunnen terugkijken op een bijzondere tijd die begon met de aftrap bij Ut Get Beginne en doorging tot het haringhappen op aswoensdag bij het prinsenpaar.

En nu wordt er vooruit gekeken. Op naar een nieuw carnavalsseizoen met een bijzonder tintje. Want 6 keer 11 moet gevierd worden en de voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels al weer van start gegaan. Wil je de agenda ontvangen voor de ledenvergadering dan kun je een email sturen naar info@buulderbuk.nl. Tussentijds kun je de activiteiten blijven volgen op www.buulderbuk.nl of op de Facebookpagina.

Meer berichten
 

Vacatures

Bezorgers

Budel

Verpleegkundigen

Someren