Zangers en zangeressen van Zurrik Live
Zangers en zangeressen van Zurrik Live (Foto: SMG)

Zurrik Live is bijna een feit!

Komende vrijdag 10 en zaterdag 11 mei is het dan zover. De 3de Zurrik Live wordt een feit! Gemeenschapshuis Den Donck wordt momenteel omgetoverd tot een ware feestlocatie.


In april hebben we een goede try-out gehad met een uitwisselingsconcert in Borkel en Schaft. In de afgelopen weken zijn alle artiesten voorgesteld. Hier nog even op een rijtje wie er allemaal deel zullen nemen aan Zurrik Live. Uiteraard het SMG zelf. Daarnaast ook de verschillende groepen van het SMG: Jeugd ZMG en de Drumgroep. Voor Zurrik Live is er een combo samengesteld en de dansers van Unity Dance zullen een aantal artiesten begeleiden met hun danspassen. De presentatie ligt in handen van Frank Winters en Erjan Ras.

Dan om niet te vergeten de zangers en zangeressen: John Bakx, Marcel Groenen, Laura van Mierlo, Ine Zentjens, Saskia de Bree, Mai van der Heijden, Nick Ras, Anne Vos, Angelique en Tom Renders, Jessy van Gestel en Carlijn Leijssen.

Nadat het programma van het SMG afgelopen is, is het nog geen tijd om naar huis te gaan. Het feest wordt voortgezet met als afterparty de band R.A.T.S.

Kaarten zijn nog tot en met woensdag 8 mei verkrijgbaar bij onze verkooppunten. Daarna zijn deze verkrijgbaar op de 2 avonden aan de deur. De kaarten voor zaterdag zit zijn uitverkocht. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor zaterdag staan, vrijdag zit en vrijdag staan!

Het beloven twee muzikale avonden te worden! Het SMG speelt en zingt voor Zurrik!

Meer berichten