Vlnr: Maurice Evers, Jos Lowis, Robert Frenke voor mini gevangenis ‘t Prisonneke in Budel Dorplein. foto Harm van Leuken
Vlnr: Maurice Evers, Jos Lowis, Robert Frenke voor mini gevangenis ‘t Prisonneke in Budel Dorplein. foto Harm van Leuken (Foto: Harm van Leuken I Hammie)

Extra 'handjes' voor wijkagent Jos Lowis

Extra 'handjes' voor wijkagent Jos Lowis

Mijn naam is Jos Lowis en ik ben uw wijkagent in Budel-Schoot en Budel-Dorplein. Wijkagenten zijn de schakel tussen de politie en de burger. Ik werk veel samen met burgers, wijkplatforms, de gemeente, scholen en maatschappelijke instanties.

Als wijkagent wil ik uw aanspreekpunt zijn, ik zal veel in de wijk te vinden zijn. U weet als geen ander wat er speelt en leeft in de wijk, u kent uw wijk het beste! Ik wil samen met u werken aan een veilige leefomgeving en heb uw hulp en informatie hard nodig. Aarzel dus niet om mij te benaderen.

Om goed geïnformeerd te blijven over wat er in de wijk speelt heb ik u als bewoners en ondernemers nodig. Wanneer u vragen heeft of informatie kwijt wilt, spreek mij dan aan op straat of stuur een e-mail naar jos.lowis@politie.nl. Daarnaast ben ik te bereiken via het algemene politietelefoonnummer 0900-8844. U kunt mij ook volgen op twitter via @brigadierCRAbsd.

Omdat ik het werk niet alleen kan doen, word ik sinds enkele weken ondersteund door twee collega’s: hoofdagenten Maurice Evers en Robert Frenken. Ook deze zijn aanspreekbaar voor problemen in de wijk. Zij zijn via het algemene politienummer 0900-8844 te bereiken.

Wij hopen snel met u in de buurt eens kennis te kunnen maken!

Meer berichten