Logo grenskoerier.nl
De laureaten met de hoogste punten in hun discipline of afdeling
De laureaten met de hoogste punten in hun discipline of afdeling

Solisten- en ensembleconcours Muziekschool Grensland

Solisten- en ensembleconcours
Muziekschool Grensland


Zondag 14 april verzorgde Kon. Fanfare De Eendracht Hamont-Lo het jaarlijks solisten- en ensembleconcours van Muziekschool Grensland, een grensoverschrijdende samenwerking tussen diverse muziekkorpsen uit Hamont en Cranendonck.

De muzikanten gaven in WICO Campus Salvator het beste van zichzelf. Voor vele van hen was dit dan ook hun eerste podiumervaring. Een grote prestatie op zichzelf. En ook het publiek kon deze fantastische optredens wel smaken!

De bekers werden overhandigd aan de laureaten met de hoogste punten in hun discipline of afdeling. Voor de jeugdafdeling waren dit Eva de Kok (Hamont) en de duo’s Nienke Broers & Bregje Derks (Budel) en Tom & Bram Kemkens (Budel). Voor de 5de divisie (zie foto) gingen de bekers naar Thijs Umans (Hamont-Lo), Eliza Belagrian (Hamont) en Simon Umans (Hamont-Lo). Voor de 4de en 3de divisie samen ging de beker naar Niels Lukkesen (Hamont). In de 2de divisie bekwam Elke van Seggelen (Budel) de trofee en in de 1ste divisie was dit Ries Martens (Budel).

Nogmaals een dikke proficiat aan alle deelnemers voor hun optreden!