Logo grenskoerier.nl

Een muzikaal verhaal, vrijdag avond 26 april in de kerk Schootitief: Bij ons op Schoot !

Een muzikaal verhaal, vrijdag avond 26 april in de kerk


Schootitief: Bij ons op Schoot !

De lente is er, de zon schijnt weer wat vaker en alles krijgt weer wat meer kleur. Het is maar wat je wil zien en hoe je er naar kijkt. Onlangs was onze nieuwe burgemeester voor een bezoekje in Schoot ter kennismaking en mochten we aan hem een korte dia presentatie geven over ons dorp. Daarbij waren ook diverse Schootenaren aanwezig en ook zij komen dan tot de conclusie dat we te vaak vergeten te kijken naar al dat moois om ons heen..

De carnaval, de braderie, het 5 jarig bestaan van onze huiskamer, de (nieuwe koers) Wereldwijzer, een breed gedragen kunstproject, de bouwplannen en acties op schoot. Er is van alles te beleven en dan hebben we het nog niet over de buurt- en verenigingsactiviteiten. De inwoners vormen de kern van samenleven, ieder met zijn of haar eigen inbreng en beleving binnen ons gezellige dorp.

De Schootitief uitvoering van deze keer doen we in de kerk. Een gebouw waar je de saamhorigheid, zingeving en inspiratie bijna kunt aanraken! We maken er een gezellige bijeenkomst van, uiteraard met de van Schootitief bekende mooie liedjes en ook met luchtige, soms ontroerende en zeker ook zinsprirerende verhalen en overwegingen.

De kachel brandt en Dennis van onze Plus zorgt voor koffie, thee en cake. Binnenlopen kan vanaf 19.00 uur. We beginnen om 19.30 en het duurt tot ongeveer 21.15 uur. Vrijdagavond 26 april, Kerk Budel Schoot met gratis entree:
Schootitief: een muzikaal verhaal !

Meer berichten