Logo grenskoerier.nl
De dotterbloem is een van de bloemen die je tijdens de wandeling kan zien.
De dotterbloem is een van de bloemen die je tijdens de wandeling kan zien. (Foto: nel meulman)

Bloemenwandelingen IVN Cranendonck

Bloemenwandelingen IVN Cranendonck


In de maand mei kan iedereen die daar belangstelling voor heeft weer met de Wandelwerkgroep van het IVN Cranendonck op pad om op zoek te gaan naar bloemen in de natuur in en rondom Cranendonck.

De wandelingen zijn niet meer allemaal op woensdagavond, zoals de afgelopen jaren. Nu hebben ze gekozen voor maandag, dinsdag en woensdagavond. De laatste wandeling is op donderdagmiddag, het is dan Hemelvaartsdag. Het thema van de wandelingen blijft bloeiende bloemen maar bij elke wandeling komt daar een ander thema bij.

Deelname is zoals altijd gratis, aanmelden is niet nodig, de wandelingen starten om 19.00 en 13.30 uur. Wie mee wil rijden kan in Maarheeze een half uur van tevoren instappen op de parkeerplaats naast het Kruidvat aan de Stationsstraat, met uitzondering van de wandeling in het Klaterspeelbos.

Maandag 6 mei: bloemen en bodem, wandeling rondom de Looserplas in Budel-Dorplein. Start om 19.00 uur op de parkeerplaats van De Schakel aan de Sint Barbaraweg 1.

Dinsdag 14 mei: bloemen en bomen, wandeling door het Klaterspeelbos in Maarheeze. Start om 19.00 uur aan de zandweg naast het verbrande bosperceel, zijweg van de Sterkselseweg, net voor de bocht naar de spoorwegovergang.

Woensdag 22 mei: bloemen en kunst, wandeling door de Kloostervelden van Providentia. Start om 19.00 uur bij de hoofdingang van Providentia aan de Albertlaan in Sterksel.

Donderdag 30 mei: Hemelvaartsdag, bloemen en insecten: wandeling door het Dommeldal in Heeze. Start om 13.30 uur op de parkeerplaats van de Strabrechtse Heide aan de Rul.

Nog vragen: bel met 0495 – 592276, Nel Meulman.

Vacatures

Poetszorg

Deurne