Logo grenskoerier.nl

Administratiecafé Cranendonck

Administratiecafé Cranendonck


Het Administratiecafé Cranendonck heeft sinds begin van 2019 2 nieuwe vrijwilligers die kunnen helpen bij vragen over administratieve zaken. Heb jij ook hulp nodig bij jouw administratie of ken je iemand die hulp kan gebruiken? Kom naar het Administratiecafé Cranendonck!

Het Administratiecafé is bedoeld voor iedereen die moeite heeft met het invullen van formulieren of met het indienen van aanvragen. Ook mensen die zelf geen beschikking hebben over een computer en printer kunnen bij ons terecht. Naast hulp bij het invullen van formulieren kunnen mensen ook bij ons terecht voor meer informatie over bestaande voorzieningen. Niet altijd maken mensen gebruik van de ondersteuningsmogelijkheden die voorhanden zijn, waardoor zij bijvoorbeeld financiële bijdragen laten liggen.

Er wordt gewerkt op basis van een afspraak. Om een afspraak te maken kunt u op maandag- of donderdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur telefonisch contact opnemen via 0495-592553 met de Vrijwilligerscentrale Cranendonck.

Het Administratiecafé is een initiatief van de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn. Voor meer informatie: Marlon Korsten, 06-20372237 of stuur een mail naar marlonkorsten@cordaadwelzijn.nl.

Meer berichten