Angelique, Tom en Anne
Angelique, Tom en Anne (Foto: SMG)

Artiesten Zurrik Live

Deze week stellen we jullie weer een aantal artiesten voor: Angelique en Tom Renders, Anne Vos en de Toneelgroep KPJ


Ik ben Angelique Renders-Geraets, 45 jaar en ik woon in Soerendonk samen met mijn man Gert-Jan en kinderen Tom en Bob. Het zingen is begonnen in de toen plaatselijke café Narragonia.Tijdens deze periode heb ik een keer opgetreden in de Borgh een nummer gespeeld en gezongen van Ilse de Lange. De reacties waren allemaal positief. Hoe het is begonnen in Zurrik: Na een avondje tonpraten werd er leuke muziek gedraaid en de microfoon kwam erbij. Voordat ik er erg in had was ik al aan het zingen. Heb lang nagedacht of ik mee wilde doen aan Zurrik Live. Uiteindelijk ben ik toch overstag gegaan. Heb er ook heel veel zin in om samen met mijn zoon Tom een duet te zingen.

Ik ben Tom Renders en ben 12 jaar. Mijn muziek leraar is Henk van Moorsel dat is degene van wie ik alles leer wat betreft het trombone spelen! In groep 8 kreeg ik de hoofdrol van de Musical. Dat was eigenlijk best spannend het was ook de eerste keer dat ik echt voor groot publiek zong. Maar dat was alleen, nu kan ik er eens lekker met mijn moeder tegen aan gaan met Zurrik live! Hopelijk zien wij jullie allemaal want hoe meer mensen hoe GEZELLIGER!

Ik ben Anne Vos, ik ben 18 jaar en woon in Soerendonk. Ik ben van huis uit opgegroeid met muziek, mijn beide ouders zijn erg muzikaal. Sinds begin 2010 sta ik ieder jaar ook zelf op de planken met musicalgroep F-act uit Bocholt, waar mijn liefde voor muziek en theater nog verder is versterkt. Negen jaar en vele optredens later, zoweI daar als met jeugdtoneel en de bonte avonden in mijn eigen dorp, doe ik dit nog steeds met veel plezier. Ik heb nog nooit eerder meegedaan aan zoiets als Zurrik Live dus ben heel benieuwd hoe het gaat zijn, maar ik heb er vooral heel veel zin in!

Bij een echt Zurriks evenement als Zurrik Live kan natuurlijk Toneelvereniging KPJ-SOS niet ontbreken! Als welkomstcomité van deze twee avonden hopen we u te mogen verwelkomen. Daarnaast zijn de muzikale talenten van onze vereniging met verschillende nummers te bewonderen.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Prowise bestaat 10 jaar en dat mag gevierd worden! 7 17/4
Artiesten Zurrik Live 1 12/4
Genieten tijdens Top 2000 avond 12/4
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief