Sabine Feron & Tim Elfring, Oprichters PHOOD
Sabine Feron & Tim Elfring, Oprichters PHOOD (Foto: Kyra de Vreeze)

PHOOD slaat haar keukendeuren open op 4 Mei!

PHOOD, een exclusieve Budelse health-food truck experience, is dit jaar opgericht door Sabine (uit Budel) en Tim, en bestormen hiermee de culinaire health-food & lifestyle markt.


Met hun glazen botanische food truck bereiden zij een nieuwe eet & leef-experience waarmee ze op events, bruiloften en bedrijfsfeesten staan en ook hun eigen Tai Chi X PHOOD sessies aanbieden, waarin gezondheid en geluk voorop staan. Suikervrij, glutenvrij, alkaline en energised!

‘Bewegen en eten gaan samen, en eten doen we ook emotioneel, mentaal en spiritueel! Rainbow Tai Chi heeft ons enorm geholpen afgelopen jaren om dichter bij ons zelf te komen, te genezen en onszelf gelukkiger te voelen. Tim is gecertificeerd leraar en Sabine is momenteel aan het afstuderen, en wij vinden het daarom zo belangrijk kom deze oefeningen te delen in combinatie met super gezond eten. Zo leer je je dag met ieder gevoel, iedere beweging en iedere gezonde gedachte opnieuw verrijken!’

In het menu vind je moderne Aziatische invloeden, gemengd met lokale seizoengebonden producten terug. Zo werken we samen met Aspergetij uit Maarheeze en verse theetjes van het Zuyderblad uit Soerendonken. De gerechten zijn erop gericht om je pH+ waarden te balanceren. Suikervrij, glutenvrij, en zo veel mogelijk plant based. Sabine en Tim zijn hierin constant op zoek naar nieuwe creatieve smaak sensaties en presentaties van hun gerechten. En die extra energie boost? Die krijg je van het huis!

"Op 4 mei slaan we onze deuren open bij Good to Be Hair op de Keunenhoek 40 in Budel. Waar de super enthousiaste eigenaresse Steffie haar salon dit jaar geopend heeft waar innerlijke en uiterlijke schoonheid samengaan! Ze vroeg ons om iets bijzonders aan te bieden in Budel en daar hebben we geen seconde over nagedacht. Op 4 mei beginnen om 10.00 uur met een Tai Chi Taster Sessie en gaan daarna lekker samen lunchen bij de truck tot een uurtje of 1. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan of vraag meer info via info@happyphood.com!"

Meer info op: www.happyphood.com
Instagram: @happy.phood

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief