Dagbestedingactiviteiten voor kwetsbare ouderen.
Dagbestedingactiviteiten voor kwetsbare ouderen. (Foto: Dion Huiberts)

Kijkje nemen bij de dagbesteding in Onze School

Sinds 1 maart hebben senioren van Maarheeze en omstreken de mogelijkheid om deel te nemen aan de dagbesteding in het ontmoetingscentrum Onze School in Maarheeze. Elke maandag, donderdag en vrijdag kunnen daar voortaan senioren uit Maarheeze en omgeving hun dagen zinvol en aangenaam doorbrengen.


Wilt u een kijkje nemen wat er zoal gebeurt? Dat kan: in de maand april kunt u vrij binnenlopen tussen 15 en 16 uur op maandag, donderdag en vrijdag om u te laten informeren over dagbesteding. Dagbesteding is voor kwetsbare ouderen die thuis wonen en een zinvolle daginvulling missen. Wanneer zij moeite hebben om de dagelijkse activiteiten te organiseren, kunnen zij sociaal geïsoleerd raken. Bijvoorbeeld als gevolg van een beginnende dementie, of door een lichamelijke beperking. Dan biedt het samenzijn met andere senioren hen structuur, gezelligheid en sociale contacten. Bij dagbesteding gebeurt dat in een creatieve, huiselijke omgeving. Ook ontlast dagbesteding mantelzorgers omdat de zorgvragers een dag of dagdeel onder professionele begeleiding bezig zijn.

Wilt u meer weten over dagbesteding in Maarheeze? Bel dan geheel vrijblijvend Stichting Land van Horne op 0900 333 55 55.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief