Foto: Ineke Smits

Actief Engels leren bij Easy Walking, Easy Talking

Met haar 27 jaar ervaring als docent, weet Ineke Smits precies hoe je leren effectief en leuk kunt maken. En als fervent wandelaar neemt ze haar cursisten dan ook graag mee de natuur in.


Door Laura Raats

Ineke hanteert een pragmatische werkwijze bij het onderwijzen van Engels of Nederlands. Dat betekent veel oefenen met spreken, maar wel tijdens een wandeling of spel. Bijvoorbeeld met behulp van bord- en kaartspellen, een rollenspel of muziek. De combinatie van oefenen en het doen van een activiteit, bevordert het leren. Daarnaast is wandelen natuurlijk heel gezond. Een win-winsituatie dus!

Easy Walking, Easy Talking is er voor iedereen die graag Engels of Nederlands wil leren spreken, maar richt zich voornamelijk op drie doelgroepen: Nederlanders die graag hun Engels willen verbeteren, expats die Nederlands willen leren en bedrijven met buitenlandse werknemers. 'Er zijn genoeg 50/60-plussers die graag hun Engels willen verbeteren, geeft Ineke aan. 'Of dit nu voor op het werk is of voor de eerstvolgende vakantie.'

De workshops bij bedrijven worden aan alle werknemers gegeven of aan een kleine groep geselecteerde collega's, die hun kennis vervolgens doorgeven aan de rest. Op deze manier groeit het geplante zaadje met leerstof uit tot een boom van gedeelde kennis (met een knipoog naar het logo van Easy Walking, Easy Talking).

De workshops duren 2,5 uur en kunnen worden aangepast aan uw agenda. Er is keuze uit individuele lessen of groepslessen van maximaal drie personen. Kijk op de website www.easytalking.nl voor meer informatie en de tarieven. Het intakegesprek is gratis!

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief