De bingomiddag komt er weer aan.
De bingomiddag komt er weer aan. (Foto: Kitty Arets)

Volop activiteiten in 't Buuls zitje

Deze week was er weer genoeg te doen in ons trefpunt.


Dinsdag was er een vrijwilligersbijeenkomst om de gang van zaken te bespreken en nieuwe acties of leuke activiteiten te bedenken en dat is zeker gelukt. Alle 30 vrijwilligers gaan er weer tegenaan.

Er werd woensdag al heel lekker Spaans gegeten en er kwam een vleugje vakantie en zon binnenwaaien. Voor 5 euro kon je je buikje rond eten en hoef je er zelfs niet voor naar Spanje.

m 2 uur kwamen de kinderen van ’t Boerderijtje weer gezellig knutselen. Deze keer was het een paasthema en gingen ze met leuke werkstukjes naar huis.

Komende activiteit: Bingo

Op woensdag 24 april organiseert ’t Buuls zitje een bingomiddag voor jong en oud. Dus voor alle leeftijden. Voor 3 euro krijg je een hele serie, voor 2 euro een halve en voor 1 euro een kaart voor een hele middag spelplezier. Er zijn veel kleine (voor een rijtje) en grote prijzen (voor een volle kaart) te winnen. De middag begint om 13.30 uur en om 14.30 is er een pauze met een gratis consumptie. Je moet je voor deze activiteit wel opgeven maar betalen is bij binnenkomst. Bij een aantal van 20 personen is de middag vol, dus snel opgeven is een ‘must’. Je kunt je opgeven voor deze en andere activiteiten via onze mail buulszitje@gmail.com of telefonisch 06 10227398 of even binnenlopen op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32 en je naam op het activiteitenbord schrijven. Hopelijk tot ziens!

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief