De vuilniszakken getuigen er weer van dat er nog steeds te veel troep op straat ligt
De vuilniszakken getuigen er weer van dat er nog steeds te veel troep op straat ligt (Foto: )

Pro6 zwerfvuilprikactie

Afgelopen 9 maart heeft de 16e zwerfvuilprikactie plaatsgevonden in Maarheeze. Vervolgens heeft Pro6 ook meegedaan aan de landelijke opschoondag op 23 maart. Wederom waren het allebei geslaagde activiteiten, waarop met grote groepen vrijwilligers een stuk van Maarheeze, maar op de landelijke opschoondag ook andere grote stukken van Cranendonck onder handen genomen zijn! De vele volle afvalzakken getuigen er opnieuw van hoeveel troep helaas nog steeds op straat of in de bermen belandt in plaats van in de vuilnisbak .


Pro6 nodigt je graag uit voor de 17e zwerfvuilprikactie op zaterdag 13 april. Deze keer is Budel aan de beurt en ze verzamelen om 11.00 uur op de parkeerplaats van Kempen Airport (Luchthavenweg 20 in Budel). In twee- of drietallen starten ze om het omliggend gebied zwerfafvalvrij te maken. Voor prikstokken, handschoenen, afvalzakken en fluorescerende hesjes wordt gezorgd. De prikactie duurt tot ongeveer 12.30 uur.

De prikactie van Pro6 wordt ondersteund door Esther Fransen van Beter Budel. Je kunt je vooraf aanmelden door een email te sturen naar info@pro6cranendonck.nl. Ze hopen je zaterdag te zien. Alvast bedankt!

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief