15 jaar Hamont - Achel Kom op tegen Kanker

Kom op tegen Kanker bruist voor hun 15de jaar met een 2-daagse rommelmarkt op zaterdag 4 en zondag 5 mei in en rond zaal de Posthoorn in België en op 11 en12 mei met de garageverkoop Hamont–Achel.


De grote rommelmarkt met randanimatie wordt gehouden van 9.00 tot 16.00 uur. Ateljeke Kristina zal er ook zijn met een stand waar zelfgemaakte creaties te koop zijn. De kinderen kunnen er kleien en schilderen, verder is er kinderanimatie met Clown Enno, de kinderen kunnen hun laten schminken en glitter tattoos laten aanbrengen. Ook kan iederéén smullen van de lekkernijen van frituur het Frietkot. Er is een tombola met mooie prijzen. In het goede doel café kan je genieten van soep, koffie met vlaai, frisdrank of een heerlijke Achelse trappist.

Op zondagavond 5 mei om 19.30 uur wanneer het bedrag bekend is zal burgemeester Rik Rijken de cheque overhandigen aan Elke Braekmans, districtscoördinator KOTK Limburg. DJ. Kevin sluit de avond af met 'U vraagt … Hij draait …' Gratis inkom & parking. Iederéén is van harte welkom! Langs deze weg wil de organisatie alle sponsors, medewerkers en vrijwilligers van harte bedanken voor hun bijdragen deze dagen.

Voor een plaats op de rommelmarkt of huren van een marktkraam met een tafel van 4 meter kan je inschrijven bij Rina, 0032 11 621177 – 0032 468 296066.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief