Cover van het boek 'Meester Drone'
Cover van het boek 'Meester Drone' (Foto: Jens Beimans)

Boekpresentatie Jens Beimans in Bibliotheek Budel

Wat gebeurt er als een drone de lessen van de zieke meester overneemt? Met deze vraag in gedachte begon Jens Beimans uit Budel aan zijn eerste jeugdboek. De uitkomt is een herkenbaar boek voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar waarin de nieuwe technologie een grote rol speelt. Op woensdagmiddag 8 mei geeft Jens een leuke en interactieve presentatie over zijn boek. Iedereen is welkom van 15.30 tot 16.30, je hoeft alleen maar een gratis ticket te reserveren via de website van de bibliotheek of vraag ernaar bij de balie van de bibliotheek in Budel of Maarheeze.


Voor de Cranendonckse leerlingen zal Jens geen onbekende zijn. Tijdens zijn stages heeft hij veel van deze kinderen leren kennen. Het is daarom ook niet gek dat er grote vraag is naar zijn boek in zowel de bibliotheek als in de lokale boekhandel. Mede hierdoor en omdat we het schrijven en lezen van kinderboeken natuurlijk graag willen promoten hebben we Jens uitgenodigd om deze middag in de bibliotheek zijn boek te presenteren.

De middag is vooral bedoeld voor de kinderen uit groep 6, 7 en 8 maar ouders en broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom. Of misschien zit je zelf intussen wel op het voortgezet onderwijs, maar ben je toch nieuwsgiering wat die meester Jens nu heeft gedaan? Iedereen is welkom!

Naast dat Jens verteld over zijn boek en inspiratie leest hij ook graag een stukje voor, zonder natuurlijk te veel geheimen te verklappen. Hierna gaan we jullie kennis testen met ‘de Grote Kinderboeken Kahootquiz’. Weet jij het meeste van kinderboeken? Dan win je een mooie prijs en natuurlijk alle eer.

Het is deze middag ook mogelijk om het boek ‘Meester Drone’ te kopen van Jens zelf. Hij signeert het boek dan graag voor je en zo heb je straks een uniek exemplaar van dit spannende boek.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief