Weer kiloknallen bij Boekenmarkt

De jaarlijkse Boekenmarkt, georganiseerd door het Sint Jorisgilde Budel, zal komende zondag 14 april voor het zestiende jaar op rij gehouden gaan worden. Er is een heel grote grote voorraad boeken bijeengebracht door de leden van het Budelse gilde. De Boekenmarkt van het gilde is inmiddels een vast begrip geworden onder vele boekenliefhebbers en mensen die uiteindelijk ook van boeken af willen.


Op zondag 14 april staat de hele voorraad boeken in het clublokaal De Vaandrig uitgestald en kunnen de boekenliefhebbers er hopelijk in groten getale hun slag slaan. Er is voor iedereen wel iets van zijn of haar gading te vinden. Ze hebben ook een leuke collectie boeken mogen ontvangen vanuit een klooster uit de omgeving. Er is niet alleen een grote boekenmarkt op het terrein bij De Vaandrig, maar ook de jaarlijkse Oldtimerbeurs zal op dit terrein plaatsvinden. Om 10.00 uur kan men in De Vaandrig en twee extra tenten aan de Poelderstraaat 5 te Budel terecht.

Zoals vaste bezoekers inmiddels weten: De entree voor de boekenmarkt is gratis! Voor een paar euro kun je er kiloknallen en je verzekeren van bijvoorbeeld een hele vakantie naar hartelust lezen, of een lekkere voorraad om het jaar door te komen tot de volgende boekenmarkt. De verkoop van de boeken duurt tot 16.00 uur. Voor meer informatie over het gilde kunt u kijken op www.sintjorisgildebudel.nl of bellen naar 0495-430250. Ook als u nog boeken of platen in de aanbieding heeft voor de boekenmarkt kunt u dit hier laten weten.

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief