Foto:

Easy Walking, Easy Talking

Kom in beweging, en leer in stapjes Engels spreken.


"Skipping the classroom: a natural experience"

Heeft u plannen om naar het buitenland te reizen voor plezier en/of werk, maar bent u onzeker over het kunnen of durven spreken in de Engelse taal? U leest en verstaat misschien wel Engels, maar u vindt praten nog erg moeilijk? Vindt u een (online) cursus te lang duren, niet uitdagend genoeg of een taleninstituut niet echt bij u passen?

Wordt er op uw werk verwacht dat u niet alleen Engels kunt verstaan en lezen, maar dat u ook meer vloeiend kunt spreken. Houdt u van de natuur en gaat u graag wandelen?

Dan passen de "Easy Walking, Easy Talking workshops" misschien wel bij u!

De workshops zijn op maat gemaakte programma's om op een actieve manier Engels te leren spreken op beginners- of gevorderden niveau.

Uw docent, Ineke Smits heeft 5 jaar in het buitenland gewerkt en gewoond. Ze is fysiotherapeute van beroep en heeft 27 jaar op de Opleiding tot Fysiotherapeut les in het Engels aan buitenlandse Fysiotherapie-studenten gegeven.

Ineke is Cambridge Advanced English ( C1) gecertificeerd.

U stelt in overleg met Ineke bij aankomst een programma samen, afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Vraag om een vrijblijvend intakegesprek met Ineke. U zult zich met meer zelfvertrouwen gemakkelijker in allerlei dagelijkse (werk) situaties in het Engels kunnen redden.

Meer informatie: www.easytalking.nl of ? 0495 599213/ 06 83833897 of contact@easytalking.nl

Lees ook

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES