Foto:

Leesclub van start in Budel

BUDEL - Binnenkort gaat er een leesclub van start in Budel. Ieder jaar lezen de leden zes boeken, die om de twee maanden besproken worden bij Bibliotheek De Kempen in Budel. Het is ook de bedoeling dat er een leesclub komt in Maarheeze.


Leesclubs zijn in op het moment. Het is opvallend dat er steeds meer leesclubs opgericht worden. Het is dan ook erg interessant, gezellig, leerzaam en gewoon leuk om deel te nemen aan een leesclub. Wat je doet is met een groepje van ongeveer acht personen hetzelfde boek lezen en er dan samen over napraten. Je wisselt meningen uit over een boek, gaat wat dieper in op het verhaal, de achtergronden of de hoofdpersonen in het boek en het blijkt dan vaak dat je het boek door de uitwisseling met elkaar, nog meer gaat waarderen.

Leesclub Budel

Er gaat nu ook een leesclub van start in Budel. De bedoeling is om zo'n zes boeken per jaar te lezen en dan om de twee maanden bij elkaar te komen om een boek te bespreken. De plaats van samenkomst is de bibliotheek in Budel. Er zijn nog een paar plaatsen vrij, dus als je graag leest, dan is het een goed idee om je aan te sluiten bij de club. Je weet dan dat je elke twee maanden een boek gaat lezen en omdat je een afspraak hebt met de leesclub, helpt dat om het boek ook echt uit te lezen. Een andere reden kan zijn dat je het interessant vindt om wat meer verdieping te halen uit de boeken die je leest. Ook biedt een leesclub de kans om nieuwe mensen te leren kennen, die net als jij interesse in boeken hebben.

Lijkt het je wat om mee te doen, dan kun je je aanmelden via tineke.van.den.abeele@gmail.com.Je bent van harte welkom!

Ook in Maarheeze

Het is de bedoeling dat na de zomervakantie ook in Maarheeze een leesclub van start gaat in Onze School. Informatie daarover volgt te zijner tijd nog. Wil je alvast kenbaar maken dat je hier belangstelling voor hebt, dan is het al mogelijk om je aan te melden in Ons Kwartier, de grote zaal in Onze School.

l

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES