Bezoek Bibliotheek Budel tijdens de Boekenweek

Op zaterdag 23 maart gaat de Boekenweek van start, met als thema De moeder de vrouw. Met talloze feestelijke activiteiten vieren we het boek, het lezen en brengen we een ode aan moederschap. Over de rol van de moeder en van de vrouw zijn vele verhalen te vertellen en discussies te voeren. Kom naar de Bibliotheek om mee te praten over dit thema, te luisteren naar onze gasten en om u te laten inspireren door de thematitels! De Boekenweek duurt tot en met zondag 31 maart.


De Bibliotheken gonzen tijdens de Boekenweek van de bedrijvigheid. Op maandag 25 maart van 19.30 tot 21.30 uur organiseert Bibliotheek De Kempen een schrijversavond in Bibliotheek Budel.

Tijdens deze avond brengen lokale schrijvers, dichters en andere creatieve geesten hun mooiste verhalen en gedichten ten gehore. Deze staan allemaal in het teken van het thema van dit jaar: De Moeder De Vrouw.

Onder anderen Diel Feijen, Sandra Bernart en leden van ’t Literatuurke gaan deze avond bekleden met hun mooiste verhalen. Mocht u zelf ook nog een bijdrage willen leveren dan mag dit altijd nog op de avond zelf.

Voorafgaand, tijdens de pauze en na afloop van de avond kunt u genieten van mooie lokale live muziek. Ook wordt deze avond aangegrepen om de eerste gedichtenbundel van schrijversclub t’ Literatuurke te presenteren.

Een kaartje voor deze inspirerende avond kost 2,50 euro (inclusief koffie en thee) en is te koop via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl of vraag ernaar bij de balie van de bibliotheek in Budel of Maarheeze. Reserveer tijdig want vol=vol.

Tijdens de Boekenweek is in de Bibliotheek het Boekenweekmagazine verkrijgbaar. De uitgave staat vol boekentips, interviews en achtergrondartikelen rond het thema. Het magazine is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, exclusief voor bibliotheekleden boven de 18 jaar.

l

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES