De opbrengst zwerfvuil van de vorige prikactie van Pro6
De opbrengst zwerfvuil van de vorige prikactie van Pro6 (Foto: )

Zwerfafvalprikactie Pro6 in Maarheeze

Afgelopen 9 februari heeft de 15e prikactie alweer plaatsgevonden in Budel-Schoot. Het was wederom een geslaagde dag, waarop met een grote groep vrijwilligers en ook enkele inwoners van Budel-Schoot een stuk van deze kern goed onder handen genomen is.


Op de foto ontbreken nog 2 zakken, die na de fotosessie opgehaald zijn. Deze waren te zwaar om helemaal mee te sjouwen naar het beginpunt. Elke keer staan we er versteld van, hoeveel troep op straat achter blijft i.p.v. in de vuilnisbak gegooid wordt.

Pro6 nodigt je graag uit voor haar 16e zwerfafvalprikactie op zaterdag 9 maart. Deze keer wordt een stuk van Maarheeze weer mooier gemaakt. Om 11.00 uur wordt verzameld op de parkeerplaats bij de brievenbus, op de hoek van de A.Philipsweg en Koenraadtweg. In twee- of drietallen starten we om het omliggend gebied zwerfafvalvrij te maken. Voor prikstokken, handschoenen, afvalzakken en fluorescerende hesjes wordt gezorgd. De prikactie duurt tot ongeveer 12.30 uur.

De prikactie van Pro6 wordt ondersteund door Esther Franssen van beter Budel. Je kunt je vooraf aanmelden door een email te sturen naar info@pro6cranendonck.nl . We hopen je zaterdag te zien! Alvast bedankt!

l

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

De Boogurt rent voor Suze 2 16/5
sv Budel VR1 is kampioen en promoveert naar de 4e klasse! 17/5
De Toeters tellen af 1 17/5
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES